Pas një beteje të gjatë, rreth 4 javore me Covid-19, dhe prej tre ditësh e intubuar në një nga spitalet Covid, ka humbur jetën këngëtarja e njohur e muzikës myzeqare Rainita Pupi.

Këngëtarja është ndare nga jeta në moshën 52 vjecare ditën e sotme në spitalin Covid në kryeqytet, ku ishte edhe nën kujdesin e jekëve.

Kohet e fundit familjaret e saj, edhe ne media kane kerkuar ndihme per mjekim me te specializuar per Rainiten.

 

Me gjithe perpjekjet e shumta, ajo është ndarë nga jeta këtë të premte duke lënë pas një dhimbje dhe dëshpërim për të gjithë komunitetin fierak.

Artistja 52 vjecare Rainita Pupi ka lene nje repertor të gjerë këngësh dhe një kontribut te madh artistik në Fier që do te jenë nje thesar i çmuar për Fierin dhe jo vetëm.

After a long battle, about 4 weeks with Covid-19, and for three days intubated in one of the Covid hospitals, the famous music singer Rainita Pupi has lost her life.

The singer passed away at the age of 52 today at Covid Hospital in the capital, where she was also under the care of jacks.

Recently, her family members, even in the media, have asked for help for more specialized treatment for Rainita.

 

Despite many efforts, she passed away this Friday, leaving behind a pain and despair for the entire Fier community.

The 52-year-old artist Rainita Pupi has left a wide repertoire of songs and a great artistic contribution in Fier that will be a precious treasure for Fier and beyond.