Revista gjermane Express ka publikuar një video shokuese, ku shihet një person teksa sulmon me thikë pronarin e një marketi në Këln.

I plagosur quhet Ihsan Ergin dhe është 53 vjeç. Ai thotë se për pak humbi jetën pa asnjë arsye, teksa akuzon policinë se nuk ka bërë mjaftueshëm për të kapur autorin.

Sipas Express, agresori është një shqiptar rreth të 30-ave, që vepron në mjedisin e drogës.

Por përse mund të ketë ndodhur krimi?

Ergin ka dyshime se ka ardhur për xhelozi. Shqiptari dukej se pëlqente një punonjëse të supermarketit. Por ai kishte dyshime se pronari i supermarketit kishte lidhje me të.

Ergin i mohon këto dhe thotë se pasi u plagos, ai e ka pushuar punonjësen. Ajo u largua mes lotëve, ndërkohë që autori, që mendohet se është emigrant i paligjshëm, vazhdon të jetë në arrati.

https://video.syri.net/upload/videos/2020/10/MqUKy2xLVOloAurvfXN5_08_e3aec9e45880d929b6c203100717fba9_video_360p_converted.mp4?_=2

The German magazine Express has published a shocking video, where a person is seen attacking the owner of a market in Cologne with a knife.

The injured is called Ihsan Ergin and is 53 years old. He says he almost lost his life for no reason, as he accuses the police of not doing enough to catch the perpetrator.

According to Express, the aggressor is an Albanian in his 30s, who acts in the drug environment.

But why could crime have occurred?

Ergin has suspicions that he came for jealousy. The Albanian seemed to like a supermarket employee. But he had suspicions that the supermarket owner had something to do with it.

Ergin denies these and says that after he was injured, he fired the employee. She left in tears, while the perpetrator, who is thought to be an illegal immigrant, continues to be on the run.