Një shqiptar ishte përpjekur të vriste gruan e tij 45-vjeçare me thikë në Keracini të Greqisë. Sipas mediave greke, gjithçka filloi kur policia u informua nga fqinjët e gruas fatkeqe që burri i saj u hodh nga një dritare brenda shtëpisë ku ajo punonte si sanitare dhe e sulmoi atë me thikë, duke i shkaktuar dëmtime të shumta në qafë dhe krahë. Në vendin e ngjarjes mbërriti menjëherë urgjenca dhe një ekip policie, të cilët dhanë ndihmën e parë.

Nga disa dokumente personale që kishin rënë nga autori i krimit, pra shqiptarit, policia arriti të gjejë adresën e shtëpisë së tij dhe menjëherë shkuan t’a arrestojne. Duke arritur jashtë banesës së shqiptarit, policia gjeti makinën e parkuar të autorit të mbuluar me njolla gjaku, pasi ai kishte dëmtuar duart në përpjekjen e tij për të vrarë 45-vjeçaren. Pas kësaj, policia shkoi tek banesa e shqiptarit dhe u përpoqën të kontaktonin me të përreth një orë, por pa rezultat.

Përfundimisht, falë ndërhyrjes së vëllait të autorit të krimit, i cili e kontaktoi, bëri që burri të hapte derën. Ajo që panë punonjësit e policisë duke hyrë në banesë, nuk do harrohet shpejt dhe do t’a mbajnë mend gjatë gjithë jetës së tyre. Policët, pasi hyrën në shtepi gjetën autorin e krimit, në një lumë gjaku, me një plagë të hapur në bark dhe zorrë të dala. Pas tronditjes fillestare, ata e vunë në shtrat, i fashuan plagët për të ndaluar gjakderdhjen derisa arriti një ambulancë.

An Albanian had tried to kill his 45-year-old wife with a knife in Keracini, Greece. According to Greek media, it all started when police were informed by the neighbors of the unfortunate woman that her husband jumped out of a window inside the house where she worked as a plumber and attacked her with a knife, causing multiple injuries to her neck and arms. Emergency services and a police team immediately arrived at the scene and provided first aid.

From some personal documents that had fallen from the perpetrator, ie the Albanian, the police managed to find his home address and immediately went to arrest him. Arriving outside the Albanian’s apartment, police found the perpetrator’s parked car covered in blood stains, as he had injured his hands in his attempt to kill the 45-year-old. After that, the police went to the Albanian’s apartment and tried to contact him for about an hour, but to no avail.

Eventually, thanks to the intervention of the perpetrator’s brother, who contacted him, the man opened the door. What police officers saw entering the apartment will not soon be forgotten and will be remembered for a lifetime. After entering the house, the police found the perpetrator in a river of blood, with an open wound in the abdomen and a protruding intestine. After the initial shock, they put him to bed, bandaging his wounds to stop the bleeding until an ambulance arrived.