Një adoleshent shqiptar, rezulton i humbur në Angli që prej 20 gushtit.

Daniel Gjinaj 17 vjeç u pa për herë të fundit pasditen e 20 gushtit në zonën e Uorthing, në Britaninë e Madhe.

Ai ka udhëtuar me tren në Brighton dhe mendohet të jetë akoma në zonën e Brighton dhe Hove.

Danieli është shqiptar dhe në përshkrimin e tij thuhet se është i dobët, me flokë të zeza të qethura shkurt.

Kur u pa për herë të fundit, ai kishte veshur tuta blu dhe atlete të bardha.

Autoritetet angleze bëjnë thirrje se kushdo që e sheh atë ose që di për vendndodhjen e tij të kontaktojë me policinë britanike.

 

An Albanian teenager has been missing in England since August 20.

Daniel Gjinaj, 17, was last seen on the afternoon of August 20 in the Worthing area of the United Kingdom.

He has traveled by train to Brighton and is thought to still be in the Brighton and Hove area.

Daniel is Albanian and in his description it is said that he is weak, with black hair cut short.

When he was last seen, he was wearing blue tracksuits and white sneakers.

British authorities are urging anyone who sees him or knows his whereabouts to contact British police.