Një shqiptar i cili tentoi mbrëmjen e djeshme të rrëmbente një 18-vjeçare greke, është vënë në pranga nga policia e Kretës. Sipas mediave greke i riu shqiptar po udhëtonte me automjetin e tij, kur ka tentuar të fusë me dhunë vajzën në makinë. Prindërit e 18-vjeçares kanë reaguar menjëherë pas këtij incidenti. I ati i 18-vjeçares ka folur për mediat greke duke i bërë thirrje vajzave të reja që të kenë kujdes.

Më konkretisht, ai është shprehur se:

Ne i kërkojmë grave dhe vajzave të reja që lëvizin natën në këtë zonë të mos qëndrojnë kurrë vetëm, derisa të zbulohet identiteti dhe veprimet e këtij burri dhe derisa të sillet para drejtësisë.
Identiteti i shqiptarit ende nuk është bërë me dije. infowebtv

Burimi: nassosblog.gr

An Albanian man who tried to kidnap an 18-year-old Greek girl last night has been handcuffed by the Cretan police. According to Greek media, the young Albanian was traveling in his vehicle, when he tried to force the girl into the car. The parents of the 18-year-old reacted immediately after this incident. The father of the 18-year-old has spoken to the Greek media urging young girls to be careful.

More specifically, he stated that:

We urge young women and girls who move at night in this area to never stay alone, until the identity and actions of this man are revealed and until he is brought to justice.
The identity of the Albanian has not yet been revealed.

Source: nassosblog.gr