27-vjeçari shqiptar që vrau 5 ditë më parë në Patra Mario Metajn është dorëzuar në polici. Mediat greke raportojnë se shqiptari në prani të avokatit të tij u paraqit në polici ku tashmë nis përballja me drejtësinë.

Ndërkohë që dje u lirua nga gjykata shoku i shqiptarit që u dorëzua. 31-vjeçari u akuzua për nxitje dhe bashkëpunim në vrasje, por avokati i tij tha se ai ishte qëlluar 15 herë me kaçavidë nga viktima dhe vëllai i tij.

Palët e përfshira në konflikt nuk kishin precedent dhe shkak i sherrit dyshohet një përplasje e mëparshme, që përfundoi në vrasje. Policia greke i trembet një hakmarrje të mundshme të familjes së viktimës duke rritur vigjilencën.

The 27-year-old Albanian who killed 5 days ago in Patra Mario Metajn has been handed over to the police. Greek media report that the Albanian in the presence of his lawyer presented himself to the police where the confrontation with justice is already starting.

Meanwhile, the friend of the Albanian who surrendered was released from court yesterday. The 31-year-old was charged with incitement and complicity in murder, but his lawyer said he had been shot 15 times with a screwdriver by the victim and his brother.

The parties involved in the conflict had no precedent and the cause of the quarrel is suspected to be a previous clash, which ended in murder. Greek police fear a possible retaliation by the victim’s family by raising vigilance.