Një punëtor shqiptar ka humbur jetën pas një aksidenti tragjik në punë sot në mesditë, në Scandicci (Firence).

Shqiptari, 48 vjeç, u rrëzua nga skela teksa po punonte normalisht, si çdo ditë tjetër. Rënia nga lartësia 18 metra ishte fatale dhe ndërhyrja e menjëhershme e mjekëve të urgjencës nuk mundi të bënte asgjë për shqiptarin.

Firma e ndërtimit ku ishe i punësuar 48-vjeçari po bënte fasadën e një pallati. Për momentin shkaku i rënies nuk është zbardhur ende, gjë për të cilën po hetohet.

An Albanian worker lost his life after a tragic accident at work today at noon, in Scandicci (Florence).

The 48-year-old Albanian fell from the scaffolding while working normally, like any other day. The fall from a height of 18 meters was fatal and the immediate intervention of emergency doctors could not do anything for the Albanian.

The construction firm where you were employed, the 48-year-old, was making the facade of a palace. At the moment, the cause of the fall has not been clarified yet, which is being investigated.