Një vajzë 19-vjeçare është abuzuar nga shoferi i ambulancës gjatë transportimit për në spital, pasi ajo ishte pozitive për Covid-19. Thuhet të jetë sulmuar nga 29-vjeçari V. Noufal në rrethin Pathanamthitta të Kerala, Indi. Ai transportoi atë, si dhe një grua 42-vjeçare në spitalin e përgjithshëm Adoor, pasi rezultoi pozitive për koronavirus. Pasi zbriti gruan 42-vjeçare në një qendër Covid në Aranmula, shoferi e çoi vajzën 19-vjeçare në Qendrën e Trajtimit të Firstline Covid në Pandalam.

Pas ngjarjes, shoferi i ambulancës i kërkoi falje, duke iu lutur që të mos e denonconte. Por vajza kishte arritur të filmonte një pjesë të ngjarjes dhe e denoncoi atë pasi mbërriti në spital. Ai u pushua menjëherë nga puna dhe u ndalua nga autoritetet, ndërsa sipas njoftimeve të autoriteteve gjendja shëndetësore e të resë ishte e qëndrueshme.

Burimi:Daily Mail|joq.al

A 19-year-old girl was abused by the ambulance driver while being transported to the hospital, as she was positive for Covid-19. He is said to have been attacked by 29-year-old V. Noufal in Pathanamthitta district of Kerala, India. He transported her as well as a 42-year-old woman to Adoor General Hospital after testing positive for coronavirus. After disembarking the 42-year-old woman at a Covid center in Aranmula, the driver took the 19-year-old girl to the Firstline Covid Treatment Center in Pandalam.

After the incident, the ambulance driver apologized, begging him not to denounce him. But the girl had managed to film part of the event and denounced it after arriving at the hospital. He was immediately fired and detained by the authorities, while according to the authorities, the health condition of the young woman was stable.