Hapet Lotaria Amerikane, ja data kur do të nisin aplikimet

Ambasada Amerikane ka njoftuar se me datën 7 tetor 2020 do të hapen aplikimet për lotarinë amerikane.

Në njoftim në mediat sociale, Ambasada Amerikane se nga data 7 tetor, 2020, ora 18:00 (ora shqiptare) deri më 10 nëntor 2020, ora 18:00 (ora shqiptare) aplikimet do të jenë të hapura.

Njoftimi i plotë: Regjistrimet për Programin e Lotarisë Amerikane 2022 do të jenë të hapura nga data 7 tetor, 2020, ora 18:00 (ora shqiptare) deri më 10 nëntor 2020, ora 18:00 (ora shqiptare)! Për më shumë informacion, klikoni këtu: http://ow.ly/7dCz50BFoLx
Vazhdoni të na ndiqni në Facebook, Twitter dhe instagram gjatë kësaj kohe, për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.

🇦🇱️ | Regjistrimet për Programin e Lotarisë Amerikane 2022 do të jenë të hapura nga data 7 tetor, 2020, ora 18:00 (ora…

Gepostet von U.S. Embassy-Tirana am Montag, 5. Oktober 2020

The US Embassy has announced that applications for the US Lottery will open on October 7, 2020.

In the announcement on social media, the American Embassy that from October 7, 2020, 18:00 (Albanian time) until November 10, 2020, 18:00 (Albanian time) applications will be open.

Full announcement: Registrations for the American Lottery Program 2022 will be open from October 7, 2020, at 18:00 (Albanian time) until November 10, 2020, at 18:00 (Albanian time)! For more information, click here: http://ow.ly/7dCz50BFoLx
Continue to follow us on Facebook, Twitter and instagram during this time, to get tips on completing your application.