Një agjent i anti-drogës në Policinë e Shtetit, ka humbur jetën nga koronavirusi.

Gazeta MAPO mëson se agjenti që përdorej dhe si i infiltruar nuk e ka fituar dot betejën me virusin e rrezikshëm.

Në radhët e Policisë së Shtetit ai cilësohej si një ndër oficerët më të aftë. Përhapja e COVID-19 ka arritur nivele shqetësuese në vendin tonë.

Sot Policia e Shtetit njoftoi se COVID-19 ka prekur edhe drejtorin e Përgjithshëm, Ardi Veliu.

Ai është karantinuar dhe ndodhet në banesën e tij ku po merr mjekim. Në vend të Veliut, drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit komandohet Albert Dervishaj.

An anti-drug agent at the State Police has lost his life to the coronavirus.

The newspaper MAPO learns that the agent who was used as an infiltrator could not win the battle with the dangerous virus.

In the ranks of the State Police he was considered one of the most capable officers. The spread of COVID-19 has reached alarming levels in our country.

Today, the State Police announced that COVID-19 has also affected the General Director, Ardi Veliu.

He is quarantined and is in his apartment where he is receiving medication. Instead of Veliu, the General Director of the State Police is commanded by Albert Dervishaj.