Një lajm tronditës vjen nga Italia dhe që ka prekur të gjithë fansat e futbollit. Lojtari i të rinjve të Atalantas, Andrea Rinaldi, nuk ia ka dalë dot të fitojë ndeshjen më të rëndësishme të tij, atë të jetës, teksa është ndarë nga jeta mëngjesin e sotëm në moshën 19-vjeçare.

Ai ishte dërguar me urgjencë në spitalin e Vareses ditën e premte dhe si pasojë e dobësimit të arteries ka pësuar një hemorragji në tru.Pavarësisht kujdesit të mjekëve, këta të fundit nuk ia dolën ta mbanin dot në jetë. Rinaldi ishte pjesë e klubit të Atalantës, ku luante me të rinjtë e saj.

Së fundi ishte dërguar në formën e huazimit në radhët e klubit të Leganos në Serie D për të fituar më tepër minuta dhe eksperioencë. Por jeta kishte rezervuar një tjetër fat për të, duke bërë që karriera e 19-vjeçarit të përfundojë pa nisur mirë.

Shocking news comes from Italy and that has touched all football fans. Atalanta youth player Andrea Rinaldi has not been able to win his most important match, that of life, as he passed away this morning at the age of 19.

He was rushed to Varese Hospital on Friday and suffered a brain hemorrhage as a result of a weakened artery. Despite the care of doctors, the latter were unable to keep him alive. Rinaldi was part of the Atalanta club, where he played with its youth.

He was recently sent on loan to Legano in Serie D to gain more minutes and experience. But life had reserved another fate for him, causing the 19-year-old’s career to end without a good start.