Vazhdon të jetë e mbuluar me mister vrasja e një boksieri amator shqiptar në Gjermani. Ismail P., 27 vjeç, u vra në një pyll.

Por siç thotë një teori e vjetër në fushën e kriminologjisë, autori kthehet gjithmonë në vendin e krimit. Gazeta BILD shkruan se hetuesit dyshojnë se ekzekutori i shqiptarit mund të ketë ardhur në pyll, pikërisht në një vend ku është ngritur një memorial nga miqtë dhe familjarët e boksierit.

Trupi i tij është dërguar në atdhe, por çdo javë familjarët vendosin lule dhe qirinj në pyll. Boksieri shqiptar, i njohur me emrin ‘King’, u vra shtatorin e shkuar. Dikush e thirri në pyll dhe më pas e vrau me thikë, duke ia varrosur trupin nën gjethe.

Mendohet se i njëjti person që e ka thirrur atë, të ketë vizituar memorialin. Për këtë arsye, hetuesit janë rikthyer sërish në këtë vend, me shpresën se do zbulojnë më shumë të dhëna.

The murder of an Albanian amateur boxer in Germany continues to be shrouded in mystery. Ismail P., 27, was killed in a forest.

But as an old theory in the field of criminology says, the author always returns to the crime scene. BILD reports that investigators suspect the Albanian executioner may have been in the woods, at a place where a memorial was erected by the boxer’s friends and family.

His body was sent home, but every week the family put flowers and candles in the woods. The Albanian boxer, known by the name ‘King’, was killed last September. Someone called him into the woods and then stabbed him, burying his body under the leaves.

It is thought that the same person who called him had visited the memorial. For this reason, investigators have returned to the site again, hoping to find out more.

Loading...