Zona e Kelmendit në Shkodër ka patur probleme si pasojë e reshjeve intensive të dëborës. Si pasojë e stuhisë së dëborës ka patur edhe orteqe, të cilat kanë sjellë dëme materiale.

Mësohet se gjatë natës orteku i borës ka marrë përpara një automjet, në pronësi të mjekut të zonës.

Por fatmirësisht nuk ka patur dëme në njerëz pasi makina është ndalur nga një pemë.

Nderkohë, si pasojë e motit të rënduar, në zonën e Vermoshit dhe Lëpushës ka pasur probleme të shtuara me furnizimin me energji elektrike.

The Kelmendi area in Shkodra has had problems as a result of intense snowfall. As a result of the snowstorm there were avalanches, which caused material damage.

It is learned that during the night the avalanche got in front of a vehicle, owned by the area doctor.

But thankfully there was no damage to people as the car was stopped by a tree.

Meanwhile, due to severe weather, in the area of ​​Vermoshi and Lëpushë there have been increased problems with electricity supply.