Komisariti i Policisë së Kombinatit ka arrestuar një furrtar 48-vjeçar, N.K i cili në mes të natës, në punë e sipër, ka tentuar të kapë me zor, punëtoren e brumatriçes.

Punëtorja 46 vje1#e, e tmerruar, i ka shpëtuar nga duart dhe ka vrapuar për në Polici ku ka bërë denoncimin.

Nuk ka vonuar dhe Policia i ka vënë prangat furrtarit, pasi ka tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale me dhunë me punëtoren e turnit.

The Kombinat Police Commissariat has arrested a 48-year-old baker, N.K., who in the middle of the night, at work, tried to forcefully catch the bakery worker.

The 46-year-old worker, terrified, escaped from her hands and ran to the Police where she made the report.

It was not long before the police handcuffed the baker after he attempted to have violent sexual intercourse with the shift worker.