Dashi
Fillon një periudhe me takime me njerëz të rëndësishëm dhe qëllime të rëndësishme. Rruga që do ndiqni do varet nga këndvështrimi juaj për pushtetin

Demi
Një kthese pak e vështire në lidhje me punën dhe karrierën tuaj. Ndoshta do përballeni me një epror të vështirë dhe me kërkesa te forta ndaj jush

Binjaket
Do bëheni pjese e një marrëveshje të ftohte dhe inteligjente. Por kjo nuk duhet te ul vigjilencën tuaj për tu përdorur nga të tjerët qe kane me shume pushtet

Gaforrja
Do filloni sot te bëni llogarite me veten dhe me një bashkëpuntor apo partner te ashpër ne çift që nuk ju toleron me gabime dhe ju fut ne kontroll

Luani
Një bashkëpunim i ri me kushte te reja fillon sot për ju. Kjo ose ju bene lider ose ju bene vasal. Por te paktën mbrojeni pozicionin tuaj ne çift. Mos lejoni t’ju vene kushte

Virgjëresha
Pak vështirë do ta shikoni ndikimin e teknologjisë në punën tuaj pasi nuk mund ta kontrolloni dot. Do jete me e ftohte dhe e ashpër se ju. Kujdes Shëndetin

Peshorja
Dite te mira vijnë për projektet tuaja pasi do ndihmoheni me përqendrimin dhe vënien e kushteve nga ana juaj ne çdo aspekt te jetës

Akrepi
Mos u bëni të frikshëm dhe te ftohte ne marrëdhëniet familjare. Përpiquni të merrni çfarë ju takon, por jo çdo gjë qe keni ju bënë të plotfuqishëm

Shigjetari
Për momentin do jeni mire me Afërditën ne shenjen tuaj. Do shijoni çaste romantike dhe takime romantike. Do bini ne sy për pamjen e jashtme dhe sharmin

Bricjapi
Do zgjasni duart akoma edhe me shume për te përfituar nga te mirat materiale qe mendoni se ju përkasin dhe nuk do falni asnjë në çështjet ekonomike

Ujori
Dite e rëndësishme kjo në jetën tuaj. Sado qe ndjeheni të lirë një person vërdalliset me kërkesa llogarie dhe kjo ju mërzit. Përpiquni t’i tregoni vendin

Peshqit
Jeni jashtë loje për momentin dhe duhet te mos rrezikoni te merreni me çështje të mëdha. Përpiquni te bindni vetën për mundësitë qe keni për të përballuar momentin e vetmisë shpirtërore.

Aries
A period begins with meetings with important people and important goals. The path you will follow will depend on your view of power

Taurus
A little awkward turn about your job and career. You will probably face a difficult superior and strong demands on you

Gemini
You will become part of a cool and intelligent deal. But this should not lower your vigilance to be used by others who have more power

Crab
You will start today to do the calculations with yourself and with a tough partner or partner in the couple who does not tolerate you with mistakes and puts you in control

Leo
A new collaboration with new terms starts today for you. This either made you a leader or made you a vassal. But at least defend your position as a couple. Do not let conditions get in the way

Virgo
It will be a little difficult to see the impact of technology on your work as you can not control it. It will be colder and tougher than you. Take care of your health

Libra
Good days come for your projects as you will be helped by your focus and setting conditions in every aspect of life

Scorpio
Do not become scared and cold in family relationships. Try to get what belongs to you, but not everything you have made you omnipotent

Sagittarius
At the moment you will be fine with Aphrodite in your sign. You will enjoy romantic moments and romantic encounters. You will notice for the appearance and charm

Capricorn
You will extend your hands even more to take advantage of the material goods that you think belong to you and you will not forgive anyone in economic matters.

Aquarius
This is an important day in your life. As free as you feel a person wanders around with account requests and this bothers you. Try to show him the place

Pisces
You are out of the game at the moment and you should not risk dealing with big issues. Try to convince yourself of the opportunities you have to face the moment of spiritual loneliness.