Pas stuhisë së madhe të shiut dhe kur punëtorët ende nuk kishin ngritur pemët e rrëzuara, një vajzë, bjonde ka marrë vëmendjen e gjithë kalimtarëve.

Ajo është parë duke bërë lëvizje erotike në mes të rrugës dhe kjo pa asnjë arsye. E reja kërcen për qejfin e saj dhe nuk shqetësohet fare se ka njerëz përreth.

Pasi mbaron kërcimin ajo vazhdon rrugën sikur të mos kishte ndodhur asgjë.
Per me shume shihni videon. joq.al

. After the heavy rainstorm and when the workers had not yet erected the fallen trees, a girl, blonde has received the attention of all passers-by.

She has been seen making erotic moves in the middle of the street and this for no reason. The young woman dances for her own pleasure and does not worry at all that there are people around.

After finishing the dance she continues on her way as if nothing had happened.
For more see the video. joq.al