Ka ndërruar jetë në moshën 70-vjeçare Fitim Kërxhalliu, i cili njihet si kreu i firmës piramindale “Gjallica”. Sot ai është përcjellë për në banesën e fundit në Sharrë. Në vitin 2001 Apeli e dënoi me 11 vite burg, të cilat i kreu dhe doli nga qelia.

Ai u dënua për firmën piramidale, të cilën e themeloi Shemsie Kadria dhe më pas iu bashkuan shoqëritë e Gani Kadrisë dhe Fitim Kërxhalliut. Pas doli nga burgu ai jetonte në një banesë me qira te Komuna e Parisit, ndërsa dje ndërroi jetë dhe sot u përcoll në banesën e fundit.

Fitim Kërxhalliu, who is known as the head of the pyramid firm “Gjallica”, passed away at the age of 70. Today he was taken to his last apartment in Sharra. In 2001, the Court of Appeals sentenced him to 11 years in prison, which he served and was released from prison.

He was convicted for the pyramid firm, which was founded by Shemsie Kadria and later joined by the companies of Gani Kadria and Fitim Kërxhalli. After being released from prison, he lived in a rented apartment in the Paris Commune, while yesterday he passed away and today he was transferred to his last apartment.