Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në fshatin Krahës në bashkinë Memaliaj. Një 67-vjeçar ka humbur jetën pasi u shtyp nga furgoni i cili ishte në pronësi të djalit të tij.

Faxweb raporton se mjeti tip “Ford” u parkua nga djali i viktimës para banesës në Krahës, por kishte harruar të vendoste frenat e dorës pasi vendi i parkimit ishte dishezë e thepisur.

Në këto moment furgoni vazhdoi rrugën pa shofer brenda ndërkohë që drejtuesi tentoi të bëhej barrikadë për të ndaluar. Për pasojë shoferit, i’u thye këmba ndërsa automjeti mori përpara kryefamiljarin Bedri Hoxha 67 vjeç, ish arsimtar i cili kishte një vit që kishte dale në pension.

Mësohet se Hoxha vdiq në vend si pasoje e plagëve të marra ndërsa djali i tij është shtruar në Spital me frakture në gjymtyrë.

Në fshatin Krahës, Bashkia Tepelenë, në oborrin e banesës së shtetasit B.Sh., 67 vjeç, mjeti fugon, tip “Mercedes benz”, i cili ka qënë i parkuar, për shkak të terrenit të pjerrët ka levizur dhe ka goditur shtetasin B. Sh., duke i shkaktuar vdekjen.

Gjithashtu është dëmtuar në këmbë dhe djali i tij, shtetasi E. Sh., i cili është transportuar për ndihmë mjeksore në Spitalin Rajonal Gjirokastër.

Në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e policisë, ku nga veprimet hetimore rezultoi se ngjarja ka qënë aksidentale.

A serious incident occurred in the village of Krahës in the municipality of Memaliaj. A 67-year-old man lost his life after being crushed by the van which was owned by his son.

Faxweb reports that the vehicle type “Ford” was parked by the son of the victim in front of the apartment in Krahës, but he had forgotten to put the handbrake because the parking place was a sharp dish.

At these moments the van continued its way without a driver inside while the driver tried to become a barricade to stop. As a result, the driver broke his leg while the vehicle overtook the head of the family, Bedri Hoxha, 67, a former teacher who had retired for a year.

It is learned that Hoxha died on the spot as a result of the wounds received while his son was hospitalized with a fractured limb.

In the village of Krahës, Municipality of Tepelena, in the yard of the apartment of the citizen B.Sh., 67 years old, the van, type “Mercedes benz”, which was parked, due to the sloping terrain moved and hit the citizen B Sh., Causing his death.

His son, citizen E. Sh., Who was transported to the Gjirokastra Regional Hospital for medical assistance, was also injured in the leg.

Police services went to the scene, where the investigative actions showed that the event was accidental.