Një nuse e re është bërë vejushë në ditën e dasmës së saj pasi dhëndri u qëllua për vdekje nga dy të ftuarit e martesës në një fshat të Rusisë.

Gruaja e njohur si Kristina pa sesi ‘dita më e lumtur e jetës’ iu kthye në një tragjedi, teksa thërriste mbi trupin e burrit “Si do të jetoj pa ty?”.

Në pamje të shpërndara tregohej çifti i ri që kërcente i lumtur para tragjedisë në një restorant jashtë qyteti në Vlasovo në rajonin e Moskës.

Ata shihen më pas duke u përqafuar teksa shikojnë fishekzjarret me muzikë tradicionale në sfond.

Por në ditën e dytë të dasmës shpërtheu një konflikt, gjatë të cilit mbetën të vdekur dhëndri Radu Cordinianu, 34 vjeç, dhe vëllai i tij Philip Cordinianu, 36 vjeç.

Sipas raportimeve të mediave, dy vëllezërit mbetën të vrarë pas një konflikti me dy vrasësit e dyshuar Alexey D. e Vladimir D. të cilët gjithashtu ishin vëllezër.

Besohet se situata u përshkallëzua shpejt dhe pas gjashtë apo shtatë të shtënave të armës, dy vëllezërit Cordinianu mbetën të vdekur në vend.

Sipas agjencisë ruse ‘Life’, dy vrasësit ishin të ftuar në dasëm nga pala e nuses dhe u arrestuan një ditë më vonë.

Nusja zemërthyer shkruante një ditë më vonë në Instagram: “Si do të jetoj pa ty burri im i dashur. Do të jem gjithmonë gruaja jote. Të premtoj, do të jemi bashkë përgjithmonë”.

Në komente shumë shprehnin ngushëllime për nusen e ve, duke i uruar forcë dhe durim.

Hetimet vazhdojnë.

A young bride has become a widow on her wedding day after the groom was shot dead by two wedding guests in a Russian village.

The woman known as Kristina saw how the ‘happiest day of her life’ turned into a tragedy, as she shouted over her husband’s body “How will I live without you?”.

Scattered footage showed the young couple dancing happily before the tragedy at an out-of-town restaurant in Vlasovo in the Moscow region.

They are then seen embracing as they watch the fireworks with traditional music in the background.

But on the second day of the wedding a conflict broke out, during which the groom Radu Cordinianu, 34, and his brother Philip Cordinianu, 36, died.

According to media reports, the two brothers were killed after a conflict with the two suspected killers Alexey D. and Vladimir D. who were also brothers.

The situation is believed to have escalated rapidly and after six or seven gunshots, the two Cordinianu brothers remained dead on the spot.

According to the Russian agency ‘Life’, the two killers were invited to the wedding by the bride and were arrested a day later.

The heartbroken bride wrote a day later on Instagram: “How will I live without you my dear husband. I will always be your wife. “I promise, we will be together forever.”

In the comments many expressed condolences to the widowed bride, wishing her strength and patience.

Investigations are ongoing.