Pandemia e Covid-19 ka sjell një periudhë shumë të vështirë, ndërsa ka penalizuar shumë aktivitete. Virusi thuajse ka ndryshuar çdo rutinë të personave në botë. Kjo periudhë e vështirë ka bërë të detyrueshme mbajtjen e masave si dhe ka sjell shumë masa të reja kufizuese. Një ndër masat është edhe ndalimi i grumbullimeve si dhe ndalimi i organizimit të dasmave. Kjo ka bërë që shumë çifte të mos e shijojnë siç duhet ditën e tyre të dasmës.

Mësohet se një çift në Kaliforni është martuar nga dritarja pasi nusja rezultoi pozitive me Covid-19 dhe kjo vetëm pak ditë para ceremonisë. Të fejuarit Lauren dhe Patrick Delgado kishin planifikuar që dasmën ta zhvillonin në 20 nëntor të 2020-ës, por situata e pandemisë dhe simptomat që kishte shfaqur nusja ndryshuan rrjedhën e planifikimit. Sipas nuses, ajo është rregulluar vetë, ndërsa në ceremoninë e tyre ajo nuk kishte veshur fustanin që kishte zgjedhur. Ceremonia e çiftit zgjati vetëm 30 minuta, teksa nusja qëndronte në dritare dhe djali poshtë dritares së shtëpisë duke pritur partneren dhe duke dhënë premtimet e tyre.

 

Burimi: thesun.co.uk/joq.al

The Covid-19 pandemic has brought a very difficult period while penalizing many activities. The virus has changed almost every routine of people in the world. This difficult period has made it mandatory to maintain measures and has brought many new restrictive measures. One of the measures is the ban on gatherings and the ban on organizing weddings. This has made many couples not enjoy their wedding day properly.

It is learned that a couple in California got married by the window after the bride tested positive for Covid-19, just a few days before the ceremony. Fiancé Lauren and Patrick Delgado had planned to hold the wedding on November 20, 2020, but the pandemic situation and symptoms the bride had changed changed the course of planning. According to the bride, she has arranged herself, while at their ceremony she had not worn the dress she had chosen. The couple’s ceremony lasted only 30 minutes, as the bride stood at the window and the boy under the window of the house waiting for the partner and delivering their promises.