Shembja e urës ditën e sotme ka krijuar mjaft probleme në qarkullimin e banorëve të zonës duke e izoluar një pjesë të tyre. Ura në fjalë lidh Kalivaçin, Gjobardhin, Zimaj duke shkuar deri në Kaftall të Pukës, një zonë ku banojnë rreth 150 familje.

Reshjet intensive gjatë ditëve të fundit kanë shkaktuar rritje të nivelit të prurjeve të lumenjve pothuajse në të gjithë territorin e vendit. Shumë toka janë përmbytur tashmë, ndërkohë që situatë mund të përkeqësohet pasi reshjet e shiut priten të rikthehen ditën e nesërme.

Kjo zonë e Lezhës ka shfaqur problematikat më të mëdha si pasojë e motit të keq. Paraditen e sotme është shembur duke u bërë e pakalueshme rruga që lidh Njësinë Administrative të Ungrenjit me qytetin e Lezhës.

Zona me rrezik janë ato ku vijojnë rrëshqitjet e dheut si në Torovice, në lagjen Varosh të qytetit te Lezhës dhe në fshatrat Fan e Jezull të Mirditës ku janë evakuuar disa familje.

The collapse of the bridge today has created many problems in the circulation of the inhabitants of the area by isolating a part of them. The bridge in question connects Kalivaçi, Gjobardhi, Zimaj going to Kaftall of Puka, an area where about 150 families live.

Intense rains in recent days have caused an increase in the level of river inflows in almost the entire territory of the country. Many lands have already been flooded, while the situation may worsen as rain is expected to return the next day.

This area of ​​Lezha has shown the biggest problems due to bad weather. This morning, the road that connects the Ungrenji Administrative Unit with the city of Lezha has become impassable.

Dangerous areas are those where landslides continue, such as in Torovice, in the Varosh neighborhood of the city of Lezha, and in the villages of Fan and Jezull in Mirdita, where some families have been evacuated.