Identifikohet trupi i djegur që u gjet në Katerini të Greqisë. Mediat greke bëjnë me dije se bëhet fjalë për një parukier 45-vjeçar.

Ai u gjet i djegur pasditen e sotme pas varrezave të Kallitheas në Katerini, ndërsa në kokë kishte një kapuç dhe ishte i lidhur.

Sipas Thestival.gr, të afërmit e vitkimës kishin nisur kërkimet që prej të hënës. Trupi i tij u gjet nga kalimtarët, të cilët menjëherë thirrën policinë.

Krimi ka shkaktuar tronditje për komunitetin. Sipas pierianeës.gr, ekzaminimi fillestar zbuloi se burri ishte djegur i gjallë.

45-vjeçari me inicialet I.A., banues në Kallithea, thuhet se ka qenë i varur nga droga. Vijojnë hetimet për të përcaktuar shkaqet e krimit dhe për identifikimin e autorëve.

The burnt body found in Catherine, Greece, is identified. Greek media suggest that it is a 45-year-old hairdresser.

He was found burnt this afternoon behind the Kallithea cemetery in Catherine, while he had a hood on his head and was tied up.

According to Thestival.gr, the relatives of the victim had started the search since Monday. His body was found by passers-by, who immediately called the police.

The crime has caused shock to the community. According to pierianeës.gr, the initial examination revealed that the man had been burned alive.

The 45-year-old with the initials I.A., a resident of Kallithea, is said to have been addicted to drugs. Investigations are ongoing to determine the causes of the crime and to identify the perpetrators.