Biznesmeni Çajup Selimi, është qëlluar mbrëmjen e sotme me armë zjarri në lagjen “15 shtatori” në qytetin e Tepelenës. Ai është dërguar në spitalin rajonal të Gjirokastrës ku dhe ka ndërruar jetë si pasojë e plagëve të marra.

Nuk dihet ende identiteti i autorit si dhe as rrethanat në të cilat ka ndodhur ngjarja.

Shërbimet e policisë kane rrethuar zonën. Ndërsa Forcat Shqiponja të Gjirokastrës kanë shkuar ne ndihme te policisë së Tepelenës. Blutë kanë ngritur disa pika kontrolli për të bërë të mundur kapjen e autorit

Businessman Çajup Selimi, was shot tonight with a firearm in the neighborhood “September 15” in the city of Tepelena. He was taken to the regional hospital in Gjirokastra where he died as a result of his injuries.

The identity of the perpetrator is not yet known, as well as the circumstances in which the event took place.

Police services have cordoned off the area. While the Eagle Forces of Gjirokastra have gone to the aid of the Tepelena police. The Blues have set up several checkpoints to enable the capture of the perpetrator