Një vrasje ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Himarë. Është ekzekutuar me armë zjarri ndërtuesi Niko Goro.

Ngjarja ka ndodhur rrëth orës 9 të mengjesit të sotëm, teksa biznesmeni po shëtiste.

Goro eshte qëlluar me armë zjarri nga persona ende të paidentifikuar.

Niko Goro është kushëri i kryetarit të bashkisë në Himarë, dhe është vrarë para supermarketit të motrës së tij.

Kjo e fundit ka mbetur e plagosur ne kembe.

A murder took place this morning in Himara. The builder Niko Goro was executed with a firearm.

The incident happened around 9 o’clock this morning, while the businessman was walking.

Goro was shot by as yet unidentified persons.

Niko Goro is the cousin of the mayor of Himara, and was killed in front of his sister’s supermarket.

The latter was injured in the leg.