Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Kolumbi, teksa një biznesmen i martuar ka porositur shokun e tij që të vrasë dashnoren dhe më pas trupin e saj ta masakrojë në furrën e një bolieri me avull.

Jucelino Pinto da Fonseca akuzohet se ka porositur Ronaldo Rodrigues Ferreira të masakronte Lilian de Oliveira në bolierin e avullit. Arsyeja e këtij urdhri ka qenë shmangia e pagesës për fëmijët e tij të paligjshëm jashtë martese të bërë me dashnoren.

Autori dhe porositësi i kësaj ngjarje është arrestuar dhe bashkë me to edhe dadoja e cila akuzohet se ka dhënë informacionet për lëvizjet e Lilian, në mënyrë që dyshja të organizonte sa më mirë vrasjen e saj pa u pikasur nga të tjerë. Dadoja ka kryer bashkëpunimin në krim pasi i ishte premtuar rikthimi i kujdestarisë së të bijës.

Porositësi dhe vrasësi janë prangosur dhe akuzohen për peng marrje dhe vrasje. Sipas hetuesve, krimi është kryer pasi porositësi i urdhrit dhe viktima kishin një marrëdhënie intime jashtë-martesore dhe dyshja kanë debatuar shpesh për kostot e vajzës që kishin bashkë, ndërsa nuk donte që kjo marrëdhënie të kuptohej nga gruaja e tij.

A serious incident was recorded in Colombia, as a married businessman ordered his friend to kill his mistress and then massacre her body in the furnace of a steam boiler.

Jucelino Pinto da Fonseca is accused of ordering Ronaldo Rodrigues Ferreira to massacre Lilian de Oliveira in the steam boiler. The reason for this order has been the avoidance of payment for his illegitimate children out of wedlock made with the mistress.

The perpetrator and the person who ordered this event has been arrested, along with the nanny, who is accused of giving information about Lilian’s movements, in order for the couple to better organize her murder without being noticed by others. The nanny committed the complicity in the crime after she was promised to return custody of her daughter.

The client and the killer have been handcuffed and charged with hostage-taking and murder. According to investigators, the crime was committed after the person ordering the order and the victim had an intimate extramarital affair and the couple often debated about the costs of the girl they had together, while not wanting that relationship to be understood by his wife.