Pas 5 vitesh në qytetin e Fierit është gjetur autori i krimit që vrau 82-vjeçarin Nevruz Likometa, biznesmeni i njohur pasi zotëronte linjën e autobusave.

Në pranga është vënë Skënder Krasniqi. Krasniqi ka qenë i dyshuar për krimin që në vitin 2015 pasi shprehu se viktima i ngacmonte seksualisht të ëmën, por ai është liruar për mungesë provash.

Krasniqi, përveçse e ka vrarë Likometën, e ka hedhur trupin e tij më pas në koshin e plehrave.

Kufoma e Novruz Likometajt u gjet në një kazan mbeturinash 300 metra larg shtëpisë, i mbështjellë me çarçaf.

Pas ekspertizës mjeko-ligjore rezultoi se trupi i viktimës ishte goditur me thikë shumë herë dhe goditja vdekjeprurëse ishte bërë në fyt.

After 5 years in the city of Fier was found the perpetrator of the crime that killed 82-year-old Nevruz Likometa, a businessman known for owning the bus line.

Skënder Krasniqi was handcuffed. Krasniqi has been suspected of the crime since 2015 after he stated that the victim sexually harassed his mother, but he was released for lack of evidence.

Krasniqi, in addition to killing Likometa, then threw his body in the trash.

The body of Novruz Likometaj was found in a rubbish bin 300 meters away from the house, wrapped in a sheet.

After the forensic examination it turned out that the victim’s body had been stabbed several times and the deadly blow had been inflicted on the throat.