Djali i një biznesmeni ka realizuar një video ku duket duke larë gomat e makinës së tij me shampanjë. Makina në fjalë, që kushton mbi 200.000 paund, është larë me shampanjat më të shtrenjta, Moet and chandon dhe Cristal.

25-vjeçari, djali i biznesmenit rumun, në videon e ilustruar në llogarinë e tij të “Tik Tok” ka thënë se donte të eksperimentonte se cila shampanjë ishte më e mirë për të pastruar gomat e makinës.

The son of a businessman has made a video where he appears washing the tires of his car with champagne. The car in question, which costs over .000 200,000, was washed with the most expensive champagnes, Moet and chandon and Cristal.

The 25-year-old, the son of a Romanian businessman, said in the video illustrated on his Tik Tok account that he wanted to experiment with which champagne was best for cleaning car tires.