Mësohen përgjigjet për 5 rastet e dyshuar ditën e djeshme në Elbasan.

Rezulton pozitive me Covid-19 bashkëshortja e një 62-vjeçarit që punonte si kasap.
Ndersa pjestaret e tjere te familejs kane rezultuar negativë deri më tani.

Tashmë në qytetin e Elbasanit shkon në 10 numri i të prekur nga koronavirus.
Nderkohe dje jane marre masat per dezinfektimin e ambienteve, baneses, pallatit, biznesit dhe lagjes se kasapit.
Pjestaret e kesaj familje jane vetëkarantinuar.
Vazhdon hetimi epidimiologjik per te zbuluar raste te tjera te mundshme te zinxhirit te infektimit qe mund te kete ndodhur ne kete qytet.

The answers for the 5 suspected cases were learned yesterday in Elbasan.

It turns out positively with Covid-19 the wife of a 62-year-old who worked as a butcher.
While other members of the family have been negative so far.

Already in the city of Elbasan goes to 10 the number affected by coronavirus.
Meanwhile, measures were taken yesterday to disinfect the premises, the apartment, the palace, the business and the butcher’s neighborhood.

Members of this family are self-guaranteed.
The epidemiological investigation continues to discover other possible cases of the chain of infection that may have occurred in this city.