Anita Dervishi është kandidate për deputete në zgjedhjet që do të mbahen ditën e dielë në Shqipëri dhe synon një karrige në sallën e Kuvendit.

Ajo mban numrin tre në listën e kandidatëve, në qarkun e Durrësit për partinë e kreut të Konservatorëve Kujtim Gjuzi, i cili është regjistruar në KQZ me “Aleanca Bashkimi Popullor ABEOK”.

Kandidatja për deputete ka bërë fushatë edhe në rrjetet sociale, ku në Instragram, bien në sy pak postime që të kenë lidhje me aktivitetin politik dhe fushatën.

Ajo që bie lehtësisht në sy janë fotot e Anita Dervishit, me poza dhe veshje provokuese dhe ku nxjerr në pah linjat trupore.

Ndërsa një tjetër detaj që mund të veçohet është se në postimet e vazjës që aspiron të bëhet deputete, nuk mungojnë gabimet drejtshkrimore, si mungesa e ë në emrin e qytetit të Fushë Krujës apo shënimi i emrit Shqipëri me sh të vogël.

Anita Dervishi is a candidate for MP in the elections to be held on Sunday in Albania and is aiming for a chair in the Assembly hall.

She holds number three in the list of candidates in the district of Durrës for the party of the leader of the Conservatives Kujtim Gjuzi, who is registered at the CEC with the “Alliance Popular Union ABEOK”.

The candidate for deputy has also campaigned on social networks, where on Instagram, there are few posts that are related to political activity and the campaign.

What stands out easily are the photos of Anita Dervishi, with provocative poses and clothes and where she highlights her body lines.

While another detail that can be singled out is that in the posts of the girl who aspires to become an MP, there are spelling mistakes, such as the absence of e in the name of the city of Fushë Krujë or the marking of the name Albania with a small sh.