Një tjetër áksident është regjistruar sot në juglindje të Shqipërisë. Një automjet është pèrplasur me një trailer me targa rumune dhe për pasojë janë plagosur dy persona.

Dyshohet se parakalimi i gabuar shkaktoi áksidentin e rèndë. Dy të plágosurit janë transportuar me urgjencë në spítal ndërkohë që pòlicia ka arritur në vendin e ngjarjes.

Pak më parë, një tjetër aksídent i rèndë me pasojë plágosjen ndodhi në hyrje të qytetit të Korçës. Automjeti doli nga rruga, u pèrplas me pemën dhe përfundoi në një ndërtesë. Dyshohet se shoferi, i identifikuar si Denis Lika, 29 vjeç po ecte me shpejtësi të madhe, i cili është dërguar me urgjencë në spítal për të marrë në trajtim mjekësor.

Another accident was recorded today in southeastern Albania. A vehicle collided with a trailer with Romanian license plates and two people were injured.

It is suspected that the wrong overtaking caused a serious accident. The two injured were transported urgently to the hospital while the police arrived at the scene.

A little while ago, another serious accident that resulted in an injury occurred at the entrance of the city of Korça. The vehicle went off the road, collided with a tree and ended up in a building. It is suspected that the driver, identified as Denis Lika, 29 years old, was walking at high speed, who was sent urgently to the hospital to receive medical treatment.