Një aksident rrugor është regjistruar këtë të diel në lagjen “18 Shtatori” në qytetin e Gjirokastrës.

Një automjet ka përplasur një kalimtare me iniciale R.K.

Në vendin e ngjarjes shkuan menjëherë forcat e rendit dhe autoambulancat, duke transportuar të plagosurën në urgjencën e spitalit rajonal “Omer Nishani” në Gjirokastër.

A road accident was registered this Sunday in the neighborhood “September 18” in the city of Gjirokastra.

A vehicle crashed into a passerby with initials R.K.

Law enforcement and ambulances immediately went to the scene, transporting the injured to the emergency room of the regional hospital “Omer Nishani” in Gjirokastra.