Një mjet ka dalë nga rruga në aksin nacional Elbasan- Librazhd në Labinot Fushë duke bërë që të përfundojë në hekurudhën që përshkon përkrah aksit në fjalë .

Devijimi i mjetit ka qenë i fortë dhe për pasojë ka përfunduar disa metra larg rrugës. Burime bëjnë me dije se dy persona janë plagosur dhe po dërgohen me urgjencë në drejtim të Spitalit Rajonal të Elbasanit.

Ende nuk dihet gjendja e tyre shëndetësore si dhe emrat e personave të plagosur.

The car ‘flies’ 10 meters in the air and ends up on the railway, 2 injured urgently to the hospital

A vehicle went off the road on the national axis Elbasan-Librazhd in Labinot Fushë, causing it to end up on the railway that runs along the axis in question.

The vehicle deviated was strong and consequently ended up a few meters away from the road. Sources suggest that two people were injured and are being sent urgently to the Elbasan Regional Hospital.

Their health condition and the names of the injured are still unknown.