Gjatë emisionit “Fol me mua” në Fax News, Presidentja e Federatës së Motoçiklizmit Julinda Dhame tregoi një nga momentet e vështira , ku së bashku me Edi Ramën dhe Endri Fugën po udhëtonin drejt Fierit, nga shpejtësia e madhe dhe lagështira makina doli jashtë rruge. Ajo shprehet se ishte fat që ishin gjall pas asaj çfarë ndodhi.

“Ne në kohën e fushatës në 2012 patëm një aksident me makinë edhe rastësisht kryetari i partisë në atë kohë që është edhe tani faktikisht ishte në makinë me ne. Unë kam qenë me Endri Fugën në makinë edhe me dy persona të tjerë dhe kishim shofer një shokun tonë.

Kemi qenë duke shkuar në Fier në një takim elektoral dhe aty po ecte me shpejtësi shumë të madhe, ndërkohë që binte shumë shi dhe makina na nxjerr jashtë rruge dhe shyqyr Zotit ishte fat dhe na ra vetëm goma dhe patëm një problem tjetër, them ishte fat realisht që ne ishim gjallë në atë moment.

Edhe aty filloi të më gërthiste mua Edi Rama se ti e ke fajin se ti bën gara me kta, kta të shofin ty ecin shpejt prej teje edhe domethënë në një farë mënyre mu sul mua sikur isha unë, ndërkohë ishte ai që i thoshte ecim shpejt se jemi vonë edhe unë vetëm qeshja sigurisht edhe i thashë mos fol kshu se duhet ta mësosh makinën, ta dish ti makinën si i jepet pastaj të akuzosh dhe atë vetë që i dha makinës jo më mua që unë isha pasagjere. Mezi e mblodhëm veten, me thënë të drejtën ishte fat shumë i madh për ne. Sot e kësaj dite nuk e di makinën, nuk i jep makinës kshuqë duhet ta mësojë”- tha Dhame.

During the show “Talk to me” on Fax News, the President of the Motorcycling Federation Julinda Dhame showed one of the difficult moments, where together with Edi Rama and Endri Fuga were traveling to Fier, due to high speed and humidity the car went off the road. She says it was lucky they were alive after what happened.

“During the campaign in 2012, we had a car accident and by chance the party chairman at that time, who is still present, was actually in the car with us. I was with Endri Fuga in the car with two other people and we had a friend of ours as a driver.

We were going to Fier for an electoral meeting and there he was walking very fast, while it was raining a lot and the car took us off the road and thank God we were lucky and only the tires fell and we had another problem, I say it was luck realistically we were alive at the time.

Even there, Edi Rama started shouting at me that it is your fault that you are racing with these people, that they will see you walk fast from you, that is, in a way they attacked me as if I were you, while he was the one who told him to walk fast that we are late and I just laughed of course and told him not to talk kshu that you have to learn the car, you know the car how it is given then to accuse and the one who gave the car not me that I was a passenger. We barely collected ourselves, to be honest it was very lucky for us. “To this day, I do not know the car, I do not give the car a chance to learn it” – said Dhame.