Një nga emrat e njohur në Serbi është eliminuar një ditë më parë pas një shperthimi në makinën me të cilën udhëtonte. “I paprekshmi” i Serbisë, Strahinja Stojanovic, ndërroi jetë pasi “BMW” luksoze e tij shpertheu papritur.

Mësohet se gjatë shperthimit ai humbi dy këmbët, por kur shkoi në spital ai ndërroi jetë.

Në momentin e “boom-it”, Stojanovic ndodhej në makinë me missin dhe modelen kolumbiane, Sonja Suarez Gomez, e cila pësoi vetëm disa lëndime të lehta. Bëhet me dije se pak pas shperthimit, 30-vjeçari ka arritur të bisedojë me mjekët që kanë ardhur për ndihmën e parë, por vetëm pak orë më vonë humbi jetën.

Emri i Stojanoviç është lidhur publikisht me disa “heqje qafe”, por ai kurrë nuk është akuzuar për ndonjë prej tyre.

One of the well-known names in Serbia was eliminated the day before after an explosion in the car he was traveling in. Serbia’s “untouchable”, Strahinja Stojanovic, died after his luxury “BMW” suddenly exploded.

It is learned that during the explosion he lost both legs, but when he went to the hospital he died.

At the time of the “boom”, Stojanovic was in the car with the Colombian miss and model, Sonja Suarez Gomez, who suffered only minor injuries. It is reported that shortly after the explosion, the 30-year-old managed to talk to the doctors who came for first aid, but only a few hours later lost his life.

Stojanovic’s name has been publicly linked to several “get rid” of him, but he has never been charged with any of them.