Përmbyset një automjet në aksin Elbasan-Tiranë në afërsi të tunelit të Kërrabës.

Automjeti tip Fuoristradë me targë AA 009 AR është përmbysur në anë të kësaj rruge në rrethana ende të panjohura.

Mësohet se shoferi ka shpëtuar për mrekulli megjithëse nga rrokullisja e automjetit ai ka pësuar tronditje.

Si pasojë e këtij aksidenti janë shkaktuar rradhë të gjata automjetesh në të dy kahet e rrugës.

Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes për të rregulluar trafikun dhe për të kryer veprimet procedurial;e për të përcaktuar shkaqet e këtij aksidenti.

A vehicle overturned on the Elbasan-Tirana axis near the Kërraba tunnel.
The off-road vehicle with license plate AA 009 AR overturned on this side of the road in still unknown circumstances.

It is learned that the driver miraculously escaped, although he was shaken by the overturning of the vehicle.

As a result of this accident, long queues of vehicles were caused on both sides of the road.

Police went to the scene to regulate traffic and carry out procedural actions, and to determine the causes of this accident.