Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur portierit të Genoas, Frederiko Marketi. Ferrari i tij 300 mijë eurosh është dëmtuar nga një lavazhier, i cili po mundohej t’ia dërgonte në qendrën stërvitore.

Sipas mediave italiane, një lavazhier donte të lëvizte makinën, por ai humbi kontrollin e saj dhe u përplas me një gardh përgjatë rrugës dhe automjeti pësoi dëme të mëdha.

Përveç kësaj, ai dëmtoi disa makina të tjera, të paktën pesë, të cilat ishin parkuar në anën tjetër të rrugës. Por portieri vendosi të tregohej zemërgjerë dhe e fali lavazhierin.

Portieri u shpreh:

E rëndësishme është që askush nuk është lënduar në këtë histori. Prandaj, mjaft shkruat për këtë histori, pasi ka gjëra të tjera më të rëndësishme në jetë se makinat.

An unusual event happened to Genoa goalkeeper Frederico Marketi. His 300 thousand euro Ferrari was damaged by a car wash, who was trying to send it to the training center.
According to Italian media, a car wash wanted to move the car, but he lost control of it and collided with a fence along the road and the vehicle suffered extensive damage.
In addition, he damaged several other cars, at least five, which were parked on the other side of the road. But the goalkeeper decided to be generous and forgave the washer.
The goalkeeper said: The important thing is that no one is hurt in this story.
Therefore, you write a lot about this story, as there are other more important things in life than cars.