Një ngjarje tragjike është regjistruar në Bulqizë, konkretisht në malin e Balgjajt. Sipas të dhënave paraprake, mësohet se një 50-vjeçar me profesion minator ka humbur jetën, teksa ka qenë duke prerë drurët e dimrit. Sipas informacioneve për mediat, Turja ka qenë duke prerë lëndë drusore dhe gjatë prerjes është goditur nga trupat duke humbur jetën. Policia ka nisur menjëherë hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes, teksa rreth orës 16-30, Turja është dërguar i pajetë në Spitalin e Burrelit.

Njoftimi i policise:

Rreth orës 16-30, është dërguar pa shenja jete në spitalin e Klosit, shtetasi I. T., rreth 50 vjeç, banues në Bulqizë , i cili sipas informacioneve paraprake dyshohet se ka qenë duke prerë lëndë drusore në malin e Balgjajt dhe është goditur nga trupat, gjatë prerjes.

 

A tragic event was recorded in Bulqiza, specifically on Mount Balgjaj. According to preliminary data, it is learned that a 50-year-old miner has lost his life while cutting down winter trees. According to media reports, Turja was cutting timber and was hit by bodies during the cutting, losing his life. Police immediately launched an investigation to fully clarify the event, as around 16-30, Turja was sent dead to Burrell Hospital.

Police notification:

Around 16-30, an IT citizen, about 50 years old, resident in Bulqiza, was sent to Klos hospital without signs of life, who according to preliminary information is suspected to have been cutting timber on Balgjaj Mountain and was hit by bodies, during cutting.