Ngjarja ka nisur për një telefon, që zotëronte vajza 15-vjeçare e autorit. 44-vjeçari Olsi Çekiçi ka dashur të vrasë vajzën e tij për shkak të telefonit, por ka ndërhyrë nëna e tij për të mbrojtur mbesën e mitur, e cila përfundoi e masaktruar nga i biri.

Ngjarje e rëndë në Buçimas! 44-vjeçari me probleme mendore i pret kokën nënës! Autori me precedent penal: Nuk pendohem, gjaku i saj ishte me magji

Zbardhen detaje të reja nga masakra e ndodhur mbrëmjen e djeshme në fshatin Buçimas të Pogradecit. Të afërmit e viktimës shprehen se e gjithë ngjarja ka nisur për një telefon, që zotëronte vajza 15-vjeçare e autorit.

44-vjeçari Olsi Çekiçi ka dashur të vrasë vajzën e tij për shkak të një telefoni, por ka ndërhyrë nëna e tij për të mbrojtur mbesën e mitur.

Ky ka qenë shkaku i konflikti që fillimisht nisi verbalisht dhe përfundoi me masakrimin e 70-vjeçares Firdes Çekiçi.

The event started for a phone call, which was owned by the author’s 15-year-old daughter. 44-year-old Olsi Çekiçi wanted to kill his daughter because of the phone, but his mother intervened to protect the minor granddaughter, who ended up being massacred by her son.

Serious event in Buçimas! The 44-year-old with mental problems beheads his mother! Author with criminal record: I do not regret, her blood was by magic

New details are revealed from the massacre that took place last night in the village of Buçimas in Pogradec. Relatives of the victim say that the whole event started for a phone, which was owned by the author’s 15-year-old daughter.

44-year-old Olsi Çekiçi wanted to kill his daughter because of a phone call, but his mother intervened to protect the minor granddaughter.

This was the cause of the conflict that initially started verbally and ended with the massacre of 70-year-old Firdes Çekiçi.