33 vjeçarja M.M., nga Gadimja e Lipjanit u vra të shtunën mbrëma nga kunati i saj në Gjermani i cili kishte shkuar tek shtëpia e ish gruas së tij. I dyshuari ka plagosur edhe vëllain e tij, 38 vjeçarin F.S.

Mësohet se M.M. dhe F.S., në shtëpinë e ish kunatës kishin shkuar për të ndërmjetësuar që ta shpëtojnë martesën e saj, e më pas krimi ka ndodhur po aty.

Gjatë së hënës në familjen e viktimës kanë hapur të pamën, mirëpo nuk pranuan të komentojnë diçka publikisht, pos të tregojnë se vajza e tyre nuk ka pasur asnjë problem me familjen e burrit të saj, njofton Klan Kosova.

Në lidhje me rastin nuk folën as familjarët e të plagosurit njëkohësisht edhe t dyshuarit, që janë nga Ferizaj.

Gjatë ngjarjes raportohet se dëshmitarë ishin edhe disa fëmijë, ndërkaq jozyrtarisht, Klan Kosova mëson se i dyshuari kishte ushtruar dhunë edhe më parë ndaj ish bashkëshortes së tij.

M.M, pas vetës ka lënë tre fëmijë, e varrimi i saj do të bëhet në Gadime.

Sipas mediave gjermane, mosmarrëveshja në një apartament në një ndërtesë apartamentesh në Theodor-Körner-Straße në Löhne u zhvillua rreth orës 21:15.

Në mbrëmje, autori i krimit, për të cilin mediat në Kosovë kishin raportuar se ishte nga Ferizaj, shkoi në ish-banesën e familjes së tij.

Vëllai (38), i cili po vizitonte gruan dhe tre fëmijët e saj, e informoi atë se ai nuk dëshironte të fliste me të.

Sidoqoftë, burri, i cili kishte një armë zjarri dhe një shkop me vete, mundi të hynte në apartament pak më vonë dhe, sipas policisë, papritmas filloi me të shtëna armësh në drejtim të anëtarëve të familjes, të pranishëm.

Mediat gjermane më tej tregojnë se disa mjekë të urgjencës dhe punëtorë të shpëtimit u kujdesën për të plagosurit ndërsa gruaja me sa duket vdiq gjatë rrugës për në spital – vëllai gjithashtu pësoi një plagë me armë zjarri dhe në mbrëmje u tha se jeta e tij nuk ishte në rrezik.

Të gjashtë fëmijët u morën nën kujdesin e autoriteteve ndërsa burri që sulmoi banesën pësoi lëndime kërcënuese për jetën.

33-year-old M.M., from Gadimja, Lipjan, was killed on Saturday night by her brother-in-law in Germany, who had gone to his ex-wife’s house. The suspect also injured his brother, 38-year-old F.S.

It is learned that M.M. and F.S., at the ex-sister-in-law’s house had gone to mediate to save her marriage, and then the crime happened there.

On Monday, the victim’s family opened their eyes, but refused to comment on anything publicly, except to show that their daughter had no problem with her husband’s family, reports Klan Kosova.

The relatives of the injured and the suspects, who are from Ferizaj, did not speak about the case.

During the event, it is reported that several children were witnesses, while unofficially, Klan Kosova learns that the suspect had previously used violence against his ex-wife.

M.M, has left behind three children, and her funeral will take place in Gadime.

According to German media, the dispute over an apartment in an apartment building in Theodor-Körner-Straße in Löhne took place around 21:15.

In the evening, the perpetrator, who was reported by the media in Kosovo to be from Ferizaj, went to his family’s former apartment.

The brother (38), who was visiting his wife and her three children, informed her that he did not want to talk to her.

However, the man, who had a firearm and a stick with him, was able to enter the apartment a little later and, according to police, suddenly started firing at the family members present.

German media further report that some emergency doctors and rescue workers took care of the injured while the woman apparently died on the way to the hospital – the brother also suffered a gunshot wound and in the evening was told that his life was not in danger.

The six children were taken into the care of the authorities while the man who attacked the apartment suffered life-threatening injuries.