Aktorja e njohur bukuroshe, Arjola Demiri është një nga figurat më të komentuara, teksa jeta e saj private është përfshirë në skenën politike. Demiri është tashmë një e divorcuar që ka zgjedhur të merret me politikë, konkretisht me PS. E ftuar në “Why not”, Demiri ka folur edhe për jetën e saj sentimentale, ndërsa me shaka ka treguar disa skena mjaft komike me fëmijët e saj. Në fjalën e saj, Demiri u shpreh se ajo u ka bërë një kërkesë vajzave të saj, ndërsa u kërkon që mos e thërrasin mami.

Arjola Demiri:

Ishim në plazh, unë me dy vajzat ndërsa Rubini ishte tek i ati. Gjatë kohës që ishim në plazh këto thërrisnin “Ma, Ma” dhe gjithë njerëzit sa herë thërrisnin këto më thoshin “Moj mami i këtyre je ti?”. Edhe unë i përgjigjesha “po mami i tyre jam”. I thashë nga nesër dhe mbrapa mos më thërrisni më mami se më latë beqarë për gjithë jetën, më thërrisni teze.

Well-known lovely actress, Arjola Demiri is one of the most commented figures, as her private life is involved in the political scene. Demiri is already a divorcee who has chosen to deal with politics, specifically with the SP. Invited to “Why not”, Demiri also talked about her sentimental life, while jokingly showing some very comic scenes with her children. In her speech, Demiri said that she has made a request to her daughters, while asking them not to call her mom.

Arjola Demiri:

We were at the beach, me and the two girls while Rubin was at his father. While we were at the beach, they shouted “Ma, Ma” and all the people, every time they shouted, said to me “My mom, are you these?”. I also answered “yes I am their mom”. I told her from tomorrow and back do not call me mom anymore because you left me single for life, call me aunt.