Një qytetar ka përfunduar në gjendje të rëndë shëndetësore në pikën e kalimit kufitar në Kapshticë.
Qytetari kishte ditë që priste për tu futur në Shqipëri, por me vendimin e ri askush që është rezident në tokën greke apo vende të tjera nuk do të lejohet që të futen.

Ndërkohë ata që nuk janë rezidentë në Greqi do të futen në karantinë për 14 ditë me shpenzimet e veta dhe vetëm pasi të dalin negativ ndaj koronavirusit do lejohet të shkojnë në familje.

Ende nuk dihen rrethanat se si ky shqiptar u ndodh i vetëm dhe pa ndjenja sot në Kapshticë.
Policia e transportoi atë për në spital, por nuk dihet gjendja shëndetësore.

A citizen ended up in serious health condition at the border crossing point in Kapshtica.
The citizen had been waiting for days to enter Albania, but with the new decision no one who is resident in Greek or other countries will be allowed to enter.

Meanwhile, those who are not residents of Greece will be quarantined for 14 days at their own expense and only after they come out negative about coronavirus will they be allowed to go home.

The circumstances of how this Albanian man was left alone and unconscious today in Kapshtica are still unknown.
Police transported him to the hospital, but his health condition is unknown.