Ditën e djeshme u regjistrua një ngjarje tragjike në Itali, ku pas shembjes së një magazine të “Amazon” ka ndërruar jetë një 50-vjeçar shqiptar.

Sipas mediave të huaja ngjarja në fjalë ka ndodhur në qytetin e Alessandrias në rajonin e Piemontes në Itali, teksa më tronditëse është fakti se emigranti shqiptar, i identifikuar si Flamur Alsela kishte dy ditë që kishte festuar 50-vjetorin e lindjes.

Raportohet se një pllakë betoni është rrëzuar dhe ka rënë mbi traun ku qëndronin punëtorët, duke shkatërruar të gjithë strukturën si dhe i mori jetën punëtorit shqiptar.

Yestoday was recorded a tragic event in Italy, where after the collapse of an “Amazon” magazine, a 50-year-old Albanian died.

According to foreign media, the event in question took place in the city of Alessandria in the Piedmont region of Italy, while the most shocking is the fact that the Albanian emigrant, identified as Flamur Alsela had two days to celebrate his 50th birthday.

It is reported that a concrete slab fell and fell on the beam where the workers were standing, destroying the entire structure and taking the life of the Albanian worker.