Një i dënuar në burgun e Peqinit ka ndërruar jetë këtë të premte.

Sipas informacioneve për mediat, Gjergj Selimi ishte i dënuar për vrasje me 20 vite burg dhe kishte edhe 2 vite të tjera për të përfunduar dënimin.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm dhe kanë qenë gardianët e burgut ata që kanë gjetur trupin e pajetë të të dënuarit.

Policia ka nisur hetimet dhe po pyet shokët e qelisë së Selimit. Akoma nuk dihen shkaqet që e çuan të burgosurin drejt vetëflijimit.

A convict in Peqin prison passed away this Friday.

According to media reports, Gjergj Selimi was sentenced to 20 years in prison for murder and had another 2 years to complete his sentence.

It is learned that the incident happened this morning and it was the prison guards who found the dead body of the convict.

Police have launched an investigation and are questioning Selimi’s cell mates. The reasons that led the prisoner to self-sacrifice are still unknown.