Një aksident i rëndë ka ndodhur ku makina është përmbysur dhe ka përfunduar me rrota në ajër.

Makinës ishte duke I dhënë një efektiv I policisë së rendit , i cili ka hyrë me një shpejtësi të lartë në rrethrrotullim duke dalë nga rrugë dhe mjeti të pëmbyset duke përfunduar me goma në ajër.

Fatmirësisht nga asindeti nuk ka viktima, ndërsa polici ka mbetur I plagosur.
Për efektivin e rendit u bënë dy teste alkooli dhe rezultoi negativ. Pas aksidentit ai shfaqi shenja paniku, ndërsa nga SHÇBA kanë nisur hetimet

Sipas hetimeve paraprake rezultonte se përveç shpejtësisë me të cilën udhëtonte efektivi i policisë, mjeti ka pësuar një defekt. Gjatë ecjes dhe shpejtësisë është këputur koka e paralelit të gomës duke bërë që ajo të shkeputej nga automjeti.

A serious accident occurred where the car overturned and ended with wheels in the air.

The car was giving the police an effective order, which entered at a high speed on the roundabout going off the road and the vehicle collapsing, ending in tires in the air.

Fortunately there were no casualties, and the policeman was injured.
There were two alcohol tests for the law enforcement and the result was negative. He showed signs of panic after the accident, while investigations have begun by the US

According to preliminary investigations it resulted that in addition to the speed at which the police officer was traveling, the vehicle suffered a fault. During walking and speeding, the parallel head of the tire was cut causing it to detach from the vehicle.