Mirësevini në këtë botë Korona dhe Covid. Këto janë emrat e dy binjakëve të lindur në qytetin Raipur të Indisë.

Binjakët, një djalë dhe një vajzë lindën gjatë 3 javëve karantinë që është vendosur dhe në Indi.

Prindërit e tyre thanë se i quajtën ashtu me qëllim që të kujtojnë këtë kohë të vështirë, shkruan media lokale, transmeton ora news.

Në një intervistë për median lokal, nëna tha se kishin pasur shumë vështirësi dhe donin ta kujtonin këtë kohë.

“Virusi është i rrezikshëm por i bëri njerëzit të fokusohen në higjienë dhe në zakonet e mira të jetës, prandaj vendosëm ti quanim ashtu” thotë e ëma.

Më pas stafi mjekësor nisi ti quante binjakët Korona dhe Covid.

Welcome to this world Corona and Covid. These are the names of two twins born in Raipur city, India.

Gemini, a boy and a girl were born during the 3 weeks quarantine that is also set in India.

Their parents said they called them so in order to remember this difficult time, local media reports.

In an interview with the local media, the mother said that they had had many difficulties and wanted to remember this time.

“The virus is dangerous but it made people focus on hygiene and good habits of life, so we decided to call it that,” says her mother.

The medical staff then started calling the twins Korona and Covid.