Një tjetër mjek ka ndërruar jetë si pasojë e koronavrusit. Betejën me sëmundjen e ka humbur Dr. Ilirjan Draçi, i cili për vite e vite me radhë shërbeu si mjek dhe drejtues në poliklinikën e specialiteteve Nr.1.

Në një postim në Facebook, ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu shkruan se do mungojë “shumë energjia e pashtershme dhe shpirti i sakrificës së një mjeku model, qytetari të mirë dhe drejtuesi të zotë.”

Postimi i plotë

Dr. Ilirjan Draçi ishte mjeku që me profesionalizëm e përkushtim i shërbeu komunitetit të banorëve të Tiranës për vite e vite me rradhë si mjek dhe drejtues në poliklinikën e specialiteteve nr.1.

Dr. Ilirjani nuk ia doli në betejën me virusin e pabesë me gjithë përpjekjet e mëdha të kolegëve në spitalin Infektiv.

E trishtuar nga kjo humbje e madhe për të gjithë ne. Do na mungojë shumë energjia e pashtershme dhe shpirti i sakrificës së një mjeku model, qytetari të mirë dhe drejtuesi të zotë.

U prehsh në paqe dr. Draci😢

Ne do ta fitojmë luftën ndaj këtij armiku të padukshëm të gjithë #bashkë!

Another doctor died as a result of coronavirus. The battle with the disease was lost by Dr. Ilirjan Draçi, who for many years served as a doctor and manager in the specialty polyclinic No.1.

In a Facebook post, the Minister of Health, Ogerta Manastirliu writes that she will lack “a lot of inexhaustible energy and the spirit of sacrifice of a model doctor, a good citizen and a capable leader.”

Full post

Dr. Ilirjan Draçi was the doctor who with professionalism and dedication served the community of the inhabitants of Tirana for many years as a doctor and manager in the polyclinic of specialties no.1.

Dr. Ilirjani did not succeed in the battle with the treacherous virus despite the great efforts of his colleagues at the Infectious Diseases Hospital.

Saddened by this great loss for all of us. We will miss the inexhaustible energy and spirit of sacrifice of a model doctor, a good citizen and a capable leader.

Rest in peace dr. Draci😢 s.b / abcnews.al /

We will win the fight against this invisible enemy all #together!