Koronavirusi i ka marrë jetën një tjetër pacienti në Shqipëri.

Siç raporton abcnews.al një 64-vjeçare ndërroi jetë në repartin Infektiv të spitalit të Elbasanit.

Gruaja nga Bradasheshi ishte me koronavirus dhe mjekohej prej katër ditësh në kushte shtëpie.

Asaj i kishte dalë tamponi dhe skaneri pozitiv, ndërsa dyshohet se u infektua nga bashkëshorti, i cili gjendet i karantinuar në shtëpi.

Por, rëndimi i situatës ka detyruar familjarët që ta nisin për në spital, ku edhe ka ndërruar jetë.

64-vjeçarja është pacientja e 317 që humb jetën nga koronavirusi që prej shfaqjes së pandemisë në Shqipëri.

The coronavirus has taken the life of another patient in Albania.

As abcneës.al reports, a 64-year-old woman died in the Infectious Diseases Department of the Elbasan Hospital.

The woman from Bradashesh was with coronavirus and was treated for four days at home.

She had a positive tampon and scanner, while it is suspected that she was infected by her husband, who is quarantined at home.

But, the aggravation of the situation forced the family members to send him to the hospital, where he died.

The 64-year-old is the 317th patient to die from coronavirus since the outbreak of the pandemic in Albania.