Në fshatin Manskuri të Kavajës është gjetur një automjet i djegur, brenda të cilit është gjetur edhe një kufomë e cila dyshohet se i përket 45-vjeçares, Fëllënxa Shirja.

Nga kontrolli i zonës përreth është gjetur i vetëvarur në një pemë bashkëshorti i saj, Bilbil Shirja 48 vjeç.

Sakaq grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe nën drejtimin e Prokurorisë po punon për sqarimin dhe zbulimin e rrethanave te ngjarjes.

Kavajë/Informacion paraprak

Më datë 10.04.2021, rreth orës 11:45, në fshatin Manskuri, Kavajë, është gjetur i djegur plotësisht një mjet.

Brenda mjetit është gjetur një kufomë e djegur, e cila dyshohet se i përket shtetases me iniciale F. Sh., 45 vjeçe.

Nga kontrolli i zonës përreth është gjetur i vetëvarur në një pemë bashkëshorti i saj, shtetasi B. Sh., 48 vjeç.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe nën drejtimin e Prokurorisë po punon për sqarimin dhe zbulimin e rrethanave te ngjarjes.

 

In the village of Manskuri of Kavaja, a burnt vehicle was found, inside which a corpse was found, which is suspected to belong to the 45-year-old, Fëllënxa Shirja.

From the control of the surrounding area, her husband, Bilbil Shirja, 48, was found hanged in a tree.

The investigative group is at the scene and under the direction of the Prosecution is working to clarify and reveal the circumstances of the event.

Kavaja / Preliminary information

On 10.04.2021, around 11:45, in the village of Manskuri, Kavaja, a vehicle was found completely burned.

A burnt corpse was found inside the vehicle, which is suspected to belong to the citizen with initials F. Sh., 45 years old.

From the control of the surrounding area, her husband, citizen B. Sh., 48 years old, was found hanging from a tree.

The investigative team is at the scene and under the direction of the Prosecution is working to clarify and reveal the circumstances of the event.