Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Itali në makinën e policisë. Një cift i policisë rrugore, gruaja rreth të 40-ave dhe burri disa vjet më i madh po kryenin marrëdhënie seksuale në makinën e shërbimit, por kishin harruar radion ndezur.

Ngjarja ndodhi para kampit rom të Tor di Quinto në Romë, raportojnë mediat italiane. Ata ishin brenda automjetit tip Fiat Tipo dhe kishin dalë për të patrulluar natën, kur mesa duket nuk arritën të përballonin epshin e tyre.

Dosja e tyre përfundoi në tryezën e komandantit të përgjithshëm të policisë bashkiake të kryeqytetit Stefano Napoli dhe policët do të përballen me dënim për këtë shkelje.

An unusual event occurred in Italy in the police car. A couple of traffic police, the woman in her 40s and her husband a few years older were having sex in the service car but had forgotten the radio was on.

The incident took place in front of the Roma camp of Tor di Quinto in Rome, Italian media report. They were inside the Fiat Tipo type vehicle and had gone out to patrol at night, when apparently they could not resist their lust.

Their file ended up at the desk of the general commander of the municipal police of the capital Stefano Napoli and the police officers will face punishment for this violation.