Dy vëllezër binjakë, 36-vjeçarë me kombësi shqiptare janë qëlluar me “mjet prerës” nga një i afërmi i tyre. Njëri nga binjakët është i shtruar në gjendje të rëndë në spitalin e Brescias me dëmtime në bark, ndërsa vëllai u shtrua në spital në Castiglione delle Stiviere. Agresori u arrestua nga karabinierët pas një arratisje me makine që zgjati disa kilometra.

Arsyeja e sulmit ndaj dy vëllezërve, njëri banues në Solferino dhe tjetri në Cavriana, të dy muratorë, në zonën e Mantua për disa vjet nuk është ende i qartë. Sulmi ndodhi pak pas orës 19. Të dy vëllezërit ishin brenda në një lokal. Papritmas një makinë ndaloi para tyre nga e cila doli një person dhe i ftoi të dy të afrohen. Pasi u afruan binjakët u goditën me “mjet prerës” në vende të ndryshme të trupit.

Burimi: giornaledibrescia.it | joq.al

Two twin brothers, 36 years old, of Albanian nationality, were shot with a “cutting tool” by a relative. One of the twins is hospitalized in serious condition at the Brescia hospital with abdominal injuries, while the brother was hospitalized at Castiglione delle Stiviere. The aggressor was arrested by the carabinieri after a car escape that lasted several kilometers.

The reason for the attack on the two brothers, one resident in Solferino and the other in Cavriana, both masons, in the Mantua area for several years is still unclear. The attack took place shortly after 7pm. The two brothers were inside a bar. Suddenly a car stopped in front of them from which a person got out and invited the two to approach. After approaching the twins were hit with “cutting tool” in various parts of the body.